Termes i condicions

Condicions generals de venda

 1. Política de negoci

1.1 El Venedor Ivette Edo Llored té productes per a venda en el lloc web exclusivament per als seus usuaris/clients finals, és a dir “Consumidors“.

1.2 “Consumidor” significa l’individu que està actuant fora del seu comerç, negoci o professió. Si vostè no és un “consumidor”, no compri per favor cap producte en la nostra botiga online.

1.3 El venedor es reserva el dret de no processar les comandes dels usuaris no “Consumidors” i qualsevol altra comanda no conforme amb la política de negoci del venedor.

1.4 Aquestes condicions generals de la venda regulen exclusivament l’oferta, la transmissió i l’acceptació de les comandes referents a productes disponibles en la botiga online entre els usuaris del lloc web i el venedor.

1.5 El Consumidor ha d’informar del seu email/correu i adreça postal correctes, i tots els detalls del contacte al Venedor. El Venedor pot utilitzar aquesta informació per contactar sempre que sigui necessari.

 1. Com fer una comanda

2.1 Per fer una comanda necessita un correu electrònic.
Fer una comanda a la nostra botiga online és molt fàcil.

 1. Trobi els productes que vol comprar.
 2. Afegeixi els productes al seu carret.
 3. Confirmi la seva comanda.
 4. Seleccioni les opcions de lliurament/transport u pagament.
 5. Repassi la seva comanda.
 6. Envii la seva comanda.
 7. Rebi una confirmació de la seva comanda per e-mail, amb tots els detalls de la seva comanda.

Li suggerim que imprimeixi una còpia per a referència futura. Ens reservem al dret de no acceptar la seva comanda, o de cancel·lar la seva comanda després de la confirmació automàtica. Després de la confirmació de la comanda el client accepta aquestes condicions generals de la venda així com altres condicions contingudes en el lloc web, incloent les condicions generals de l’ús i la política de privacitat.

El venedor pot no processar les comandes quan no hi ha suficients garanties de pagament o quan les comandes estan incompletes o incorrectes, o els productes ja no estan disponibles. En els casos esmentats, li informarem per l’email que el contracte no s’ha executat i que el venedor no ha realitzat l’enviament dels productes les raons que seran especificades. Si els productes exhibits en la tenda online ja no estan disponibles el venedor li informarà al més aviat possible i li retornarà els seus diners.

2.2 Dret de no acceptar o de cancelar la seva comanda.
Ens reservem el dret cancel·lar qualsevol comanda (una comanda ja acceptada per nosaltres) en (entre d’altres) les situacions següents, sense estar obligats a pagar qualsevol cost: * el producte ja no està disponible (qualsevol pagament serà retornat); * la seva informació de facturació no és correcta o no comprovable; * la seva comanda és identificada pels nostres sistemes de seguretat com una comanda inusual o una comanda susceptible al frau; * tenim raó per creure que el client no té més que 16 anys; * tenim raó per creure que l’usuari és revendedor; * hi havia un error en el preu; * no podem lliurar la comanda en la seva adreça.

2.3 Confirmació de dades
La confirmació de dades pot incloure la seva adreça. Les sospites de frau seran investigades. En realitzar la seva comanda accepta les condicions de compra.

 1. Sistemes de pagament

Les compres efectuades en la nostra botiga online poden ser abonades mitjançant la utilització de qualsevol dels següents sistemes:

 • Per targeta de crèdit i dèbit: VISA, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD i 4B. Paga de manera segura amb la teva targeta de dèbit o crèdit, a través de la passarel·la de pagament amb servidor segur de l’entitat bancària. AL client no se li trasllada cap recàrrec per usar aquesta modalitat de pagament, el mateix és assumit pel venedor.
 • A través de PayPal: podrà pagar amb el seu compte PayPal o amb la seva targeta de dèbit o crèdit, sense compartir informació financera. Al client no se li trasllada cap recàrrec per usar aquesta modalitat de pagament, el mateix és assumit pel venedor.
 • Transferència bancària: el client podrà realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant una transferència al compte bancari que a aquest efecte s’assenyali, indicant el número de comanda obtinguda a la finalització de la seva comanda. En cas de triar aquest sistema de pagament se li indicaran les dades bancàries necessàries per realitzar la transferència (Titular/Entitat/Número de compte).
 1. Seguretat de la seva comanda

Utilitzem el protocol SSL (Secure Socket Layer) que li garanteix un alt nivell de protecció. D’aquesta manera, en aquesta web, la transacció i el pagament en línia són totalment segurs.

Al final de la comanda, quan indica el seu número de targeta bancària, les sol·licituds d’autorització es transmeten automàticament en manera encriptada. Totes les dades transmeses es codifiquen i la confidencialitat i la seguretat de les seves transaccions estan garantides.

 1. Retenció del títol

Conservem títol en els productes fins que s’hagi rebut el pagament complet per a tots els prodcutes.

 1. Preus

6.1 Els preus del producte exhibits a la Web ja inclouen l’impost de valor afegit (IVA). Les tarifes de l’enviament són aplicades per comanda.

6.2 Tots els preus es reflexen euros.

 1. Qualitat i garantia

La nostra botiga online no ven productes de segona mà, productes danyats o productes de baixa qualitat. Els productes oferts per a venda en la nostra botiga online poden no correspondre exactament al presentat en termes d’imatge i colors a causa del monitor d’ordinador usat.

 1. Enviament/Transport

8.1 Lliurem els productes de dilluns a divendres. No enviem en dies festius. Podem satisfer solament una ordre a una adreça de lliurament que sigui una adreça de la llar o de l’oficina en un dels països enumerats en el lloc.

8.2 Els lliuraments s’efectuaran a domicili en un termini d’entre 7 i 10 dies laborables des del pagament efectiu de la comanda.

8.3 Lliurament a la botiga: També li donem la possibilitat de recollir la seva comanda en la botiga Festa i Paper a Sant Feliu de Guíxols sense cost algun de transport. Una vegada sol·licitat el lliurament a la botiga, rebrà un codi a través de correu electrònic que garanteix la seguretat de la seva comanda i li permetrà després recollir-ho a la botiga.

 1. Tarifes de l’enviament

Les tarifes de l’enviament són aplicades per comanda i inclouen Espanya Península i Balears (no estan inclosos enviaments per les Illes Canàries I Ceuta). Les tarifes exactes de l’enviament estan indicades en la secció “Transport”. En algunes situacions podran existir campanyes d’enviament gratuït. Aquesta informació està indicada al moment de confirmació de la comanda.

 1. Devolucions i cancel·lacions

10.1 Comanda de cancel·lació abans del lliurament:
El Client pot cancel·lar qualsevol comanda en un termini màxim de 2 hores des del processament de la comanda. A partir d’aquest moment, la comanda entra en procés de producció i personalització, per la qual cosa no podrà ser cancel·lada. Si el client ha enviat una comanda i desitja cancel·lar-la, ha de comprovar l’estat de la seva comanda visitant “El meu compte”. Si vol cancel·lar la seva comanda truqui per favor al nostre número de telèfon. En el cas que no sigui possible realitzar la cancel·lació, se li enviaran els productes de la seva comanda.

10.2 Devolució de productes defectuosos:
El client pot retornar productes defectuosos en el termini de 3 díes. Això no afecta els seus drets estatutaris.

10.3 Devolucions de productos defectuososa la botiga:
Pot retornar la seva comanda a la botiga de Festa i Paper. Per a això ha de desplaçar-se a la botiga i sol·licitar a un empleat que realitzi el tràmit per vostè, o bé fer-ho directament a través de la nostra Web i posteriorment desplaçar-se a la nostra botiga en un termini de tres dies per finalitzar la seva devolució. El venedor procedirà al canvi de la seva comanda o bé emetrà un val per l’import del mateix. Serà notificat/a de tots els estats de la seva comanda a través d’email.
Tal com ocorre en el lliurament a la botiga, en la devolució/canvi en tenda, també rebrà un codi via email que garanteix la seguretat de la seva comanda. Aquest codi li permetrà procedir a la seva devolució.
Únicament ens responsabilitzem de les devolucions realitzades a la botiga que hagin estat sol·licitades directament a la nostra Web i a través del citat mètode d’enviament o efectuades pels nostres empleats a la botiga.

 1. Atenció al client

Per a qualsevol sol·licitud d’informació el client pot enviar un email a enya@enyabcn.com o trucar al número de telèfon 972 328 718 en l’horari d’obertura de la tenda indicat a la web.

 1. Codis promocionals/Vouchers

12.1 Un codi promocional dóna dret a l’usuari a una promoció o a un descompte per una sola vegada referent a la compra d’un producte pel període indicat en el codi.

12.2 Els codis de promoció no són canjeables per diners.

12.3 El venedor no té cap obligació de reeditar codis de promoció. Els codis promocionals no seran substituits en cas de pèrdua.

12.4 El venedor es reserva el dret a invalidar qualsevol codi promocional en cas de mal ús del mateix.

12.5 En els descomptes de codis promocionals, la quantitat descomptada només podrà aplicar-se a una compra de valor igual o superior a aquella que va generar aquest codi o descompte.

 1. Disponibilitat

Intentem assegurar-nos que tots els articles oferts per a la venda estan disponibles. No obstant això ens reservem el dret de no acceptar comandes per als productes que no estan en estoc. Si els productes que ha comprat ja no estiguessin disponibles li informarem per e-mail o telèfon.

 1. Ofertes i promocions web

Les ofertes en la botiga online són vàlides solament el temps que estan exhibides a la web.

 1. Dret a canviar els termes

El venedor té el dret a revisar i modificar aquests termes i condicions si ho considera necessari.

 1. Informació de la botiga online

Encara que el venedor ha revisat la pàgina web, la informació, els textos, els documents, els gràfics, els vídeos i altres serveis poden contenir errors o ser incorrectes o incomplets. El venedor no estarà obligat a indemnitzacions resultat de l’ús indegut de la pàgina web, incloent els danys causats pels virus, o l’estat incomplet de la informació.

 1. Marques registrades i drets reservats

Totes les marques, noms de producte i títols usats a la Web són marques registrades o noms comercials del venedor. No es permet l’ús o reproducció de les marques registrades o noms comercials. Tot el disseny la tenda online, els textos, els documents, els videos, i altres serveis i totes les compilacions del programari, codi font subjacent, programari i la resta del material en aquest Web té tots els drets reservats. Es permet solament copiar electrònicament i imprimir còpies de la informació necessària per a la compra. No es permet un altre ús de la informació i dels materials en aquesta web incloent la reproducció per als propòsits de modificació, distribució, o de la nova edició. Si desitja utilitzar els materials o la informació d’aquest lloc web, necessita obtenir un consentiment escrit previ de nosaltres.