La nostra Història

Festa i Paper és una empresa familiar fundada l’any 1994 per Francina i Ivette. Es va crear amb molta il·lusió i ganes d’intentar omplir el buit que hi havia en el sector.

Des d’un principi intentem establir-nos com a referent en el mercat de detalls per a bateig, comunió, casament, articles de festa, productes d’un sol ús, articles de Nadal, paper, caixes… i aconseguir que els seus clients se sentin bé dins d’ella i trobin tot el necessari.

Per això, sempre hem dirigit els nostres esforços a aconseguir que el client quedi satisfet de la seva visita a la nostra botiga.

Per aconseguir aquest objectiu hem desenvolupat tres principis bàsics que caracteritzen la nostra filosofia empresarial: Qualitat, Servei i Valor.

  • Qualitat: Màxima qualitat i seguretat en els productes que es verifica al llarg de totes les fases de producció i selecció de productes.
  • Servei: El client és sempre el més important i l’objectiu és aconseguir a tot moment el 100% de la seva satisfacció. La rapidesa en el servei, el tracte amable i personal i la constant adaptació a les necessitats del client són els mitjans per aconseguir-ho.
  • Valor: És el concepte equivalent de la millor relació qualitat-preu.

Per aquests motius el 2015 prenem la decisió d’adquirir la marca i productes enya®.

enya® des de 1995 dissenya i fabrica productes i complements infantils exclusius.